Kontaktuppgifter

Käpälämäen Rakennus OY

Kaarikalliontie 5
60720 Tuomikylä

Vår nätfaktureringsadress:

EDI-kod 003726318033

Operatör Maventa
Operatörs-ID 003721291126

FO-nummer: 2631803-3

Kontakt oss

Företag

Käpälämäen Rakennus Oy: kvalitativt byggda hem – skräddarsydda bostadsdrömmar

Käpälämäen Rakennus Oy är ett företag som bygger radhusbostäder i områdena Vasa och Seinäjoki. Vårt mål är att erbjuda kvalitetshem åt människor, till ett överkomligt pris.

Varje år överlämnar vi nycklarna till cirka 40 splitternya bostäder. Vi bygger främst tvåor, treor och fyror, antingen på en eller två plan. Våra bostäder förknippas med kvalitativa material och högkvalitativ konstruktion. Bostäderna vi bygger associeras med ljus och öppna planlösningar. I en del av bostäderna förstärks känslan av rymd med upphöjt tak. Bostäderna vi bygger är alltid unika hem skräddarsydda för våra kunder. Kunden är nära involverad i byggprojektets olika skeden.

Varje hem skräddarsys utgående från invånarens önskemål

Hos oss visar kunden, vad som är ett hem för henne eller honom. Från och med att bostadsköpet är gjort, är våra kunder nära involverade i byggprojektet. Våra bostäder är anpassningsbara, så de kommande invånarna har möjlighet att påverka nästan allt. Tillsammans planerar vi bland annat antalet eluttag och deras placering, belysning, låslösningar för ytterdörren och naturligtvis golvens och de andra ytornas material och nyanser. Kunden har också möjlighet att påverka köksinredningen och hushållsapparaterna. Du får gärna presentera alla dina önskemål för oss!

Bekymmerslöst boende i ett färdigställt hem

Objekten vi bygger erbjuder bekvämt och bekymmersfritt boende direkt från första dagen. Bostäderna färdigställs omsorgsfullt. Vi fäster särskild uppmärksamhet på samordningen av bostädernas konstruktioner samt på tätheten. Värmen läcker inte ut och tack vare att man tar hänsyn till luftomsättningen inomhus är det lätt att andas i våra bostäder. Med kvalitativa material och yrkeskunniga arbetare säkerställer vi att bostäderna vi bygger håller så länge som möjligt. Att bo i våra bostäder är säkert och bekymmersfritt. Och det vill vi att det ska vara även i fortsättningen. I bostäderna utnyttjar vi de senaste beprövade byggnadslösningarna, bland annat när det gäller isolering, värmeförseglingar och materialen i allmänhet.

Flexibel kundservice

Käpälämäen Rakennus Oy fick sin början i två vänners idé om själva bygga sig ett hem. I Käpälämäki, i Ahonkylä i Ilmola, reste de sedan snabbt två parhus. Till ett av husen flyttade vännerna själva och det andra parhuset sattes ut till försäljning. Tvåmansföretaget som grundades år 2014 har sedan dess vuxit till ett företag med tolv anställda proffs inom byggbranschen.

För VVS, el- och markanläggningsarbeten använder vi underleverantörer. I vårt val av samarbetspartners vill vi stödja lokala företag och företagare. Yrkesskicklighet och högkvalitativt utfört arbete spelar en viktig roll i valet av våra underleverantörer.

Förutom hem av hög kvalitet vill vi ge våra kunder trevliga upplevelser genom hela byggprojektets gång.  Våra kunder har direkta kontaktuppgifter till våra byggnadsarbetare, så att kommunikationen ska löpa enkelt och snabbt. Vi stöder våra kunder också efter att bostäderna är färdiga: vi ger gärna råd kring frågor som berör boende och gårdsbyggande.

Vårt mål är att bygga bostäder som ser ut som våra kunder och förverkliga bostadsdrömmar.